Image
Bel voor een afspraak:
06-55765923

Frontstage

Werkgebied - Amersfoort

Verhuur van licht en geluid in Amersfoort
en omgeving en ver daarbuiten

Frontstage Licht en geluidssystemen in Tienhoven in de buurt van Amersfoort is uw specialist op het gebied van licht en geluid.

Image

Duidelijke offertes voor de huur van uw licht- en geluidsapparatuur

U ontvangt van ons altijd een vrijblijvende en duidelijke offerte.

Hierin specificeren wij de benodigdheden voor uw evenement of presentatie. Er wordt duidelijk aangegeven welke apparatuur en welke technici benodigd zijn. Dit is een sluitende offerte, waarmee u verrassingen achteraf voorkomt. Nadat u onze offerte heeft geaccepteerd gaan wij voor u aan de slag. Om alle werkzaamheden te co├Ârdineren geeft de projectleider leiding aan het gemotiveerde team. Hierdoor worden de voorbereidingen en de uitvoering op de juiste manier uitgevoerd voor het welslagen van uw evenement.

Of het nu om Amersfoort en omstreken gaat, of dat wij mogen afreizen naar het puntje van Groningen, wij zorgen er voor om punctueel aanwezig te zijn, zodat uw evenement tijdig kan aanvangen. Kwaliteit en service zijn onze handelsmerken, uw licht en geluid zijn bij ons in goede handen.

De beste kwaliteit materialen voor zuiver geluid

Voor eindversterking verhuren wij apparatuur van de Nederlandse fabrikant Axys. Het betreft geavanceerde apparatuur van topkwaliteit. Axys investeert veel in voortdurende innovatie van de producten op het gebied van geluidsversterking. Alle verdere apparatuur zoals mengtafels, microfoons en kabels zijn ook van A-merken, waardoor alles goed op elkaar aansluit, voor een optimaal resultaat.

Sfeerlicht of functioneel licht

Frontstage Licht en geluidssystemen verzorgt professionele lichteffecten op onder andere een beurs of tijdens toneelopvoeringen.

Onze verlichting kan functioneel zijn, bijvoorbeeld voor het belichten van een gevel van een bedrijfspand, om deze een uitnodigende uitstraling te geven voor bezoekers of passanten, maar ook voor esthetische, sfeerverhogende toepassingen leveren wij het juiste licht.

Komt u gerust langs in Tienhoven nabij Amersfoort, wij adviseren u graag over welke lichtinstallatie voor uw project het meest geschikt is, zodat u nooit teveel of te weinig huurt. Ook via de telefoon of de e-mail zijn wij u graag van dienst.

Derden die zelf de apparatuur en de kennis in huis hebben, zoals een buurtcentrum of een school en collega's in de AV branche ondersteunen wij graag.

Image

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor vragen of voor een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op!

logo