Image
Bel voor een afspraak:
06-55765923

Frontstage

Werkgebied - Utrecht

Licht en geluid verhuur in Utrecht
en omstreken en ver daarbuiten

Frontstage Licht en geluidssystemen vindt u in Tienhoven, nabij Utrecht.

Image

Passende offertes voor het huren van uw lichtapparatuur of geluidsapparatuur

Onze vrijblijvende offertes zijn altijd glashelder, zodat u nooit voor onplezierige verrassingen achteraf komt te staan.

In onze offertes geven wij duidelijk aan welke apparatuur en technici het best voldoen aan het effectief inrichten van het evenement of presentatie. Behalve in de regio Utrecht zijn wij u graag van dienst in heel Nederland. Wij zorgen er voor op tijd alle voorbereidingen getroffen te hebben en de benodigde werkzaamheden uitgevoerd te hebben. Hierop wordt toegezien door een ervaren en vakkundige projectleider, die alle zaken co├Ârdineert.

Te allen tijd kunt u rekenen op onze punctualiteit en inzet, zodat de start van uw evenement of presentatie nooit in gevaar komt. Kwaliteit en service zijn de pijlers van ons bedrijf. Daarnaast zijn wij zeer flexibel in onze dienstverlening om voor u het optimale resultaat te bereiken op het gebied van licht en geluid.

A-kwaliteit materialen voor optimaal geluid

De apparatuur voor eindversterking wordt geproduceerd door het gerenommeerde Nederlandse bedrijf Axys. Dit zijn eigentijdse en technisch geavanceerde eindversterkers voor de productie van perfect geluid. Het bedrijf Axys werkt hard aan de continue verbetering van de producten en speelt hierin een innoverende rol. Ook alle andere benodigdheden zoals mengtafels, microfoons en kabels zijn van uitstekende kwaliteit, voor een optimaal eindresultaat.

Sfeervolle of functionele verlichting

Frontstage Licht en geluidssystemen heeft zich ook gespecialiseerd in het verzorgen van professionele lichteffecten op bijvoorbeeld een beurs of tijdens een toneelvoorstelling.

U kunt denken aan functioneel licht, bijvoorbeeld voor het verlichten van de gevel van uw bedrijf, voor een opvallende presentatie van uw onderneming, maar ook sfeerverlichting verzorgen wij graag voor u.

Om u te informeren over de mogelijkheden op het gebied van licht en geluid bent u van harte welkom in ons bedrijf in Tienhoven nabij Utrecht. Ook kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Derde partijen, die beschikken over eigen apparatuur en kennis, zoals een buurtcentrum, een school of collega's in de AV branche voorzien wij ook graag van ondersteuning.

Image

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor vragen of voor een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op!

logo